NEK-tár

  • Köszönjük azoknak akik velünk vettek részt az eseményeken!
  • Elnézést azoktól akik valamilyen technikai hiba miatt nem tudtak velünk lenni!
  • Reméljük mindenkinek nagy lelki élmény és megerősítés volt a NEK!

Kedves Testvérek! Hosszú időn keresztül, néha talán hullámzó lendülettel készültünk az elmúlt hét eseményeire, amelynek megerősítő beteljesülése bizonyosan minden résztvevőt, érdeklődőt reménnyel, bizakodással töltött fel.
Ha a Kongresszus-erőmű a záró szentmisével leállt is, az elemeket teljesen és érezhetően feltöltötte. Szeretnénk arra kérni és hívni mindannyiukat, hogy néhány szóban, mondatban osszák meg érzéseiket, gondolataikat közösségünk tagjaival.

Csak lendületadóként, az iránymutatás szándéka nélkül: mit, mitől, kitől kapott maradandó lelki-szellemi ajándékot az Eucharisztikus Kongresszus történéseiből, a felgyűlt élményekből, tapasztalatokból? Mit gondol, mi hasznosul a kapott munícióból, és az meddig tart vajon? Érez-e olyan tolóerőt, amit eddig nem, és ha igen, miként tenné ezt elérhetővé a szentimrés közösség javára?…

Plébániánk Lépcső c. folyóirata fényképes krónikát készít a NEK-hét történéseiről, amelyhez örömmel kapcsolnánk a kedves Olvasó személyes szavait – akár névvel, akár név nélkül. 1-2-3… mondatnyi üzenetüket szeptember 26-ig várjuk a  címre vagy a Szt. Imre-szobornál elhelyezett gyűjtődobozba.

Hálával minden szóért, békés napokat kívánva!