Budai Szent Imre Plébánia

Hirdetés nagyböjt 2. vasárnapja

H I R D E T É S

BUDAI CISZTERCI SZENT IMRE PLÉBÁNIA
Nagyböjt második vasárnapja, 2021. 02. 28.

A mai szentmisék perselyadományát a katolikus iskolák javára továbbítjuk. Aki a plébánia működését szeretné támogatni, a kijáratoknál gyűjtők kosaraiba teheti adományát.

Március 6-án, a hónap első szombatján rózsafüzért imádkozunk délután negyed 6-tól a templomban szerzetesi és papi hivatásokért.

Nagyböjtben minden pénteken, az esti 6 órás szentmisét követően keresztutat járunk itt a templomban.

A plébánia „Negyven nap, negyven üzenet” címmel videosorozatot tesz közzé nagyböjt folyamán. A nagyböjti és a húsvétra készítő kisfilmek a plébánia YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán érhetők el hamvazószerdától nagyszombatig.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia nagyböjti tartósélelmiszer- gyűjtést hirdet. Arra buzdítják a híveket, hogy hozzák el a szentmisékre tartósélelmiszer-felajánlásukat a rászorulók számára, és tegyék a templomban az erre kijelölt helyre. Templomunkban ez a hely: a szószék alatti terület. Adományaikat a jövő heti vasárnapi
szentmiséken és az azt követő hétköznapokon, március 7-től 14-ig hozhatják el. Szokásos módon a Katolikus Karitász munkatársai juttatják majd el a családokhoz az adományaikat.
Telefonos adományvonalon is bekapcsolódhatunk a karitász segítő munkájába. Ha hívják a 1356-os telefonszámot, hívásonként 500 forinttal segítünk.
Kérjük, hogy aki teheti, adója egy százalékával is támogassa a Katolikus Karitász karitatív szolgálatát: a Karitászt Támogató Alapítványt!