Budai Szent Imre Plébánia

Hirdetés évközi 3. vasárnap

H I R D E T É S

BUDAI CISZTERCI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Évközi 3. vasárnap, 2022. 01. 23.

Január 26-án szerdán, a ciszterci rend alapító szentjeinek ünnepén este 6 órakor Bérczi Bernát apát úr mutat be ünnepi szentmisét templomunkban.

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a bizdramagad.hu nevet viselő honlapot. A weboldalon az egyes életszakaszok szerint (a kamaszkortól a házasságon át egészen az időskorig) találhatók a segítő szervezetek,
illetve azok programjai. A bizdramagad.hu oldalon jelenleg több mint száz szervezetet mutatnak
be, akik számtalan módon tudnak támogatást nyújtani (például pszichológiai és mentális segítség, lelkigyakorlat, tanfolyamok, betegápoló közvetítése, önsegítő kör formájában).
A honlapon megjelenő valamennyi szervezet rendelkezik a Püspöki Kar ajánlásával.

Templomunk virágdíszítő csoportjába várunk olyan lelkes önkéntest, aki havi két alkalommal 1-2 órát tudna segíteni a templom szebbé tételében. Jelentkezni a sekrestyében lehet.
A plébánia képviselő-testülete január végén tárgyalja a Ferenc pápa által kezdeményezett szinodális folyamat kérdéseit. Akinek kérdése, javaslata van, keresse a képviselő-testület tagjait.

Szeretnénk felmérni plébániánk jelen állapotát. Az erre szolgáló kérdőív még ma estig kitölthető a plébánia honlapján. Az előtérben megtalálható QR-kód, amely elvezet az online változathoz. Mindenki véleményére és
aktív bekapcsolódására számítunk!