Hirdetés Húsvét 5. vasárnapja

H I R D E T É S

BUDAI CISZTERCI SZENT IMRE PLÉBÁNIA
Húsvét 5. vasárnapja, 2022. 05. 15.

A következő SzentImreHázasEstet május 25-én, szerdán este 20.30-kor tartjuk online formában, zoomon keresztül. Vendégünk L. Stipkovits Erika klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta. Előadásának címe: Közelebb egymáshoz!
— Generációk kapcsolata a szülőtípusok tükrében

Továbbra is szeretnénk a kárpátaljai és ukrán menekülteken segíteni. Ezért kérjük, hogy a plébániai karitász Villányi út 42. szám alatti helyiségébe hozzanak tartós élelmiszer és tisztálkodási szer adományokat, illetve a Budapesten tartózkodó menekültek jöhetnek adományokért. A helyiség hétfőnként 17 és 19 óra között, valamint csütörtökönként 8 és 10 óra között tart nyitva.

A főegyházmegye kérésére tájékoztatjuk a kedves híveket, hogy a Veszprémi Főegyházmegye felfüggesztett papja plébániánk területén, a Daróczi úton saját kezdeményezésére, Erdő Péter bíboros úr engedélye nélkül misézőhelyet
nyitott. Tevékenységét az egyházi hatóságok ellenében végzi Budapesten.

(Csak délelőtt) Hangversenysorozatunk ma (vasárnap) du. 3 órakor Bach és Händel muzsikájával folytatódik.

A Dr. Batthyány-Strattmann László Orvoskör Közhasznú Egyesület következő összejövetelét május 20-án 17 órai kezdettel tartja a plébánián. Meghívott előadónk dr. Fodor Réka missziós orvos, előadásának címe: Tűzön-vízen át Afrikában.

Kérjük, hogy adójuk 1%-áról a Magyar Katolikus Egyház, illetve plébániánk Szent Imre Alapítványa javára rendelkezzenek! A szükséges adatok a szentimre.hu oldalon találhatók.

Örömmel hirdetjük, hogy nyáron ismét lesz plébániai nagytábor. Június 30-tól július 3-ig leszünk együtt Felsőtárkányban. Korosztálytól függetlenül mindenkit szeretettel hívunk! Részletek és jelentkezés a szentimre.hu honlapon.

Az áldoztatórácsokra kihelyezett perselyekben a plébánia karitászcsoportja javára gyűjtünk adományokat.