Hirdetés évközi 27. vasárnap

H I R D E T É S

BUDAI CISZTERCI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Évközi 27. vasárnap, 2022. 10. 02.

Októberben minden keddtől szombatig az esti 6 órás misék után a rózsafüzért imádkozzuk a Szűzanya tiszteletére.

A következő SzentImreHázasEstet október 5-én, szerdán este 20.30-kor tartjuk a Szent Imre Gimnáziumban. Vendégünk Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója lesz. Előadásának címe: Párkapcsolatból szövetség.

Október 7. elsőpéntek. A reggel 7.30-as szentmise után litániát és szentségimádást tartunk. Gyóntatás a 7.30-as mise előtt és után lesz, illetve délután 17.30 és 18.30 óra között lesz.

Jövő vasárnap este 7 órakor kezdődik, és október 23-án Mozart Requiem c. művével záródik októberi hangversenysorozatunk, melynek részleteit a kijáratoknál található meghívólap tartalmazza.

2022. október 1. és november 28. között népszámlálás zajlik Magyarországon. A népszámlálás nemcsak az ország, de a magyar katolikusok életében is nagyon fontos esemény. Ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római katolikus valláshoz tartozását.

A Szentimrevárosi Egyesület a plébániához szorosan kapcsolódó civil szervezet immár 30 éve. Az új munkaév kezdetén szeretettel hívja a kedves testvéreket programjaira. A rendszeres lehetőségekről az Egyesület őszi programfüzetéből tájékozódhatnak, amely szintén elvihető a kijáratoktól.

Köszönjük azok munkáját, akik részt vettek a templom nagytakarításában!

Jövő hétvégén minden szentmise után egyházi hozzájárulás fizetésére lesz lehetőség a templom előterében.

A szentmise végén a kijáratoknál a plébániai 433-as Szent Bernát Cserkészcsapat gyűjt adományokat a csapat céljaira.