Hirdetés advent 2. vasárnapja

H I R D E T É S

BUDAI CISZTERCI SZENT IMRE PLÉBÁNIA
Advent második vasárnapja, 2022. 12. 04.

December 23-ig minden hétköznap, hétfőtől szombatig van roráté templomunkban reggel fél 7-kor, a szentmisék alatt pedig gyóntatás.

A plébániai karitász és az Antiochia közösség idén újra megrendezi az idősek karácsonyát. December 10-én 14.30-ra várjuk minden 60 év feletti testvérünket a plébániára, ahol a közösség tagjai színvonalas zenés műsorral, a karitász munkatársai pedig agapéval készülnek.

A plébániai karitász tartósélelmiszer- és tisztálkodásiszer-gyűjtést hirdet. Az adományokat a szószék alá lehet tenni december 18-ig. A plébániai karitásznak egyre több feladata van, mivel a plébánia területén élő rászorulók száma hónapról hónapra növekszik, és az Ukrajnából menekülőknek is segítséget nyújtunk. Jelen időszakra elértük, hogy havonta 200-250 embert látunk el. Ehhez kérjük szíves segítségüket.

Jövő vasárnap a 9.15-ös és az esti 6-os mise után a templom előterébe jótékonysági forralt borozásra hívjuk a kedves
testvéreket. Az adományokkal a plébániai karitászt lehet majd támogatni.

Jövő vasárnap délelőtt az Etalon Kiadó könyveiből lehet vásárolni a templom előtti járdán. A 11 órás szentmisén adventi motetták hangzanak el.

Szintén jövő vasárnap egyházi hozzájárulás befizetésére lesz lehetőség a templom előterében.

December 18-án a 9.15-ös mise után a Családi Schola, az esti 6-os mise után pedig templomunk gitáros kórusának karácsonyi koncertjére várjuk a kedves testvéreket.