Katolikus szentmise közvetítés

Kedves Szentimrések és katolikus Testvéreink!

A kialakult járványügyi helyzetben is azon dolgozunk, hogy közösségünk a fizikai távollét esetén is kapcsolatban maradjon, így terveink szerint minden vasárnap online fogunk közvetíteni Szentmisét a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium kápolnájából.

Kérjük a kedves Testvéreket, hogy az online mise hírét juttassák el azokhoz is, akik nem követik még a plébánia YouTube csatornáját, hogy minél többen be tudjanak otthonukból is kapcsolódni.

A mise 3 platformon lesz elérhető vasárnap reggel 8-kor:

a Facebook oldalunkona plébánia YouTube csatornáján és itt, a weboldalunkon.

Az online szentmisén is érdemes úgy részt venni, mintha a templomban volnánk. Felöltözni, ahogy vasárnap a misére szoktunk menni. Esetleg fehér terítőt tenni az asztalra, gyertyát gyújtani. A szentmisébe úgy bekapcsolódni, hogy mondjuk a válaszokat, állni, ülni, letérdelni, amikor a misében a megfelelő rész van.

Aki szeretné perselyadománnyal, egyházi hozzájárulással támogatni plébániánkat, a következő számlára való utalással teheti meg, Szent Imre Plébánia OTP – 11711034-20021197 A közleménybe kérjük írják bele: “hozzájárulás”

Nagyon köszönjük!

Szentháromság vasárnapja – Szentmise közvetítés

Pünkösdvasárnap – Szentmise közvetítés

Urunk mennybemenetele – Szentmise közvetítés

Húsvét 6. vasárnapja – Szentmise közvetítés

Húsvét 5. vasárnapja – Szentmise közvetítés

Húsvét 4. vasárnapja – Szentmise közvetítés

Húsvét 3. vasárnapja – Szentmise közvetítés

Értesüljön első kézből heti szentmiséinkről! Iratkozzon fel YouTube csatornánkra, ami e-mailes értesítést küld amint kikerült egy újabb videónk.

Amennyiben szeretné szentmiséinket családjával és ismerőseivel is megosztani, úgy azt az alábbi felületekre kattintva megteheti.